Weboldal Készítés

Miért is használunk weboldalakat? Honnan tudjuk hogy nekünk milyen weboldal kellene? Mi az a Reszponzív honlap?

Rengeteg kérdést lehetne feltenni, és mi próbálunk mindenre választ  illetve megoldást találni.

♣ Reszponzív weboldal:

Egy olyan megközelítéssel tervezett weboldal, amelynek a célja az, hogy optimális megjelenést biztosítson könnyű olvashatóság, egyszerű navigáció a lehető legkevesebb átméretezéssel és görgetéssel a legkülönfélébb eszközökön (az asztali számítógép monitorjától egészen a mobiltelefonokig).

Bemutatkozó weboldal:

Amiben röviden tömören ismertetjük tevékenységünket, elérhetőségeinket, információinkat, árak és kapcsolattartási részünket.

Céges weboldal:

Bemutatjuk cégünket, mivel foglalkozunk, mi az ami inspiráló számunkra, mi a küldetésünk, referenciánk, szakmai hátterünk, az út ahogy eljutottunk idáig.  Szolgáltatásainkat, termékeinket, árainkat, mitől vagyunk mi egyediek, miért válasz minket. Kikkel dolgozunk együtt, milyen beosztásaink vannak.  Híreink, elérhetőségeink , üzleteink.

Blog:

A blog egy olyan periodikusan újabb bejegyzésekkel bővülő weboldal, amely ezek sorozatából áll, függetlenül attól, hogy mi az oldal témája, formája és hogy nyilvánosan elérhető-e. A bejegyzések leggyakrabban de nem szükségszerűen fordított időrendi sorrendben vannak.

Témája sokrétű: lehet interneten közzétett személyes, egyéni napló, de lehet egyéni vagy csoportos politikai véleménynyilvánítás vagy üzleti jellegű kommunikáció eszköze is, és lehetségesek tematikus blogok is. Ennek megfelelően a szerzők köre az alkalmi szerzőktől a nagy írói közösségekig, sőt vállalatokig terjed. Sok blog teszi lehetővé a látogatóknak nyilvános megjegyzések írását az egyes bejegyzésekhez, ami közösségek kialakulásához vezethet.

♣ Hobbi weboldal:

A nevében is benne van hogy a hobbi tárgyát képviseli a weboldal. Megéri vajon? Igen, rengetegen vagyunk akiknek tetszik valamilyen délutáni, esti vagy szabadnapos elfoglaltság, és felüdülés ilyenkor ha találunk egy weboldalt ami az adott témával foglalkozik.